Bij Kiki-fashion hebben we een aantal mooie en trendy dameslijnen welke we volgen. De belangrijkste staan hieronder opgesomd. Van sommigen zullen, afhankelijk van het seizoen, een aantal foto's beschikbaar zijn. Wil u de laatste nieuwe collecties zien dan dient u enkel, daar waar mogelijk, door te klikken op het logo van de desbetreffende collectie. Wil u weten of een bepaald modelletje nog op voorraad is in uw maat mail me op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

sOliverDe stijl van s.Oliver casual women is niet in één woord te beschrijven.
Het is een sportieve, maar toch stijlvolle lijn die een heel ruim publiek aanspreekt.
Vrouwen van 17 tot 77, van maat 34 tot maat 46 vinden in deze collectie leuke draagbare en vlotte kledij die zowel past bij een feestje of gewoon een etentje onder vrienden. Door de maandelijkse verschillende collecties speelt s.Oliver steeds in op de laatste nieuwe trends zowel qua model als kleur.
Een ruim assortiment van "basic" artikelen die steeds voorradig zijn is een grote troef van deze collectie.
Voeg daarbij nog de schitterende kwaliteit en de betaalbare prijzen en s.Oliver casual is een collectie op ieders maat!

SirOliver Logo 1969Sir Oliver is in tegenstelling tot de casual women een collectie die net dat tikkeltje meer heeft. Zoals een iets chiquere afwerking, fijnere stoffen, andere prints, ook iets eleganter en vrouwelijker.
Het is wel een collectie die net als de casual women meerdere troeven heeft. Stijlvol, vrouwelijk, sportief gekleed, kwalitatief hoogstaand zijn zowat de termen die deze collectie beschrijft.
Bij Sir Oliver vindt u ook van maat 34 tot maat 46 zeker een leuke outfit om op een party of zakenlunch te stralen.

Diversa is een Belgische collectie die mode maakt voor de actieve vrouw. Ook voor de vrouw met een maatje meer want deze collectie is verkrijgbaar tot maat 50.
Hele leuke kleedjes en rokjes zijn het uithangbord van Diversa, maar hun grootste troef zijn de super comfortabele broeken met hoge taille die een heel afslankend effect hebben. Deze zijn ieder seizoen verkrijgbaar in verschillende kleuren tot maat 50.

Yest is een collectie bij uitstek als je eens wat anders zoekt! Een ietwat eigenzinnige collectie die toch een heel ruim publiek aanspreekt. Hele leuke kleedjes, speelse bloesjes en tops maar ook een assortiment basis artikelen, alles tot maat 46, maken van Yest een echte must have collectie. De zeer betaalbare prijzen en hoogstaande kwaliteit vervolledigen het plaatje.

Openingsuren

Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Wo: 10u-12u en 14u-18u
Do: 10u-12u en 14u-18u
 

1ste Do maand tot 21u

Vr: 10u-12u en 14u-19u
Za: 10u-12u en 14u-18u
Zo: Gesloten
 

1ste Zo maand 10u-14u

Facebook Image

Copyright © 2013. Ontwikkeld door Nyoka.